onsdag 7 mars 2012

Tiden går.....

Allt har funkat bra i början av januari och februari här hemma men jag tycker att det börjar ändra sig. Vi har nu en son som inte vill, inte skall och inte kan. Allt går trögt. Att gå ifrån nästan inga utbrott till några i veckan känns konstigt. Man vill ha en förklaring. Men det finns det inte. Han har blivit känsligare. Mer rutinbunden och arg.

Vi har varit på Bup igen. Gjort ännu en intervju gällande sonen. Samma, samma, samma. Ibland undrar jag om de i huvudtaget läser journalerna som de har tillgång till. Två läkare har nu konstaterat att medicineringen för adhd:en funkar och att han har vissa andra autistiska drag som vi nu skall försöka hjälpa honom med.

Jag och mannen tror inte att han får någon större förändring i sin diagnos. Däremot tror vi att han kan få en komplement av trotssynddrom. Men vi är inga proffs på diagnoser. Vi är föräldrar som kan vår son bäst. Vi får se var vi hamnar. Vi vill bara honom väl. Vi vill bara att han får ha det bra. Vi siktar inte på bäst. Det räcker med bra.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar