onsdag 26 oktober 2011

Han klarade det med glans

Idag hämtades sonen för första gången i taxi. Jag, riktigt nervös. Jag hade klätt på mig ytterkläder. I jackan hade jag smugit ner plånbok, nycklar, mössa, mobil. Varför? Jo, jag ville vara förberedd på allt. Jag och sonen väntade i flera minuter tills taxin äntligen kom. Sonen, gick ut satte sig i taxin och åkte iväg. Och där stog jag kvar förvånad, leendes och med tårar i ögonvrån.

Sen började väntan på att sonen skulle komma hem. Och när han gjorde det så var den första kommentaren  - Det var ju roligt där, mamma! Jag trodde det skulle vara tråkigt.

Första dagen är klar. Jag känner mig lugnare och vet att "smekmånaden" har börjat. Men det är så viktigt att det går bra i början..........

Så idag är jag nog världens stoltaste morsa!






3 kommentarer:

  1. En bra början är toppen, för då har man något att börja jobba tillbaka till när smekmånaden är över. Så grattis till en första bra dag!

    SvaraRadera
  2. Hej jag heter Joanna och är 23 men när jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om mitt liv med diagnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda vilken bakgrund man än har:)
    Så kolla gärna in min blogg:)
    Ps.Glöm inte att anmäla dig till min veckans blogg tävling och ha chansen att bli länkad inför mina 400-600 unika läsare/dag:)

    SvaraRadera